Vinyl handschoenen online kopen

Bent u op zoek naar vinyl handschoenen? Vinyl handschoenen zijn een van de meest bekende handschoenen in de gezondheidsbranche. Ze zijn wit en voor verschillende doeleinde te gebruiken. Naast de vinyl handschoenen, zijn er nog vele andere soorten en maten werkhandschoenen verkrijgbaar. Voor ieder beroep zijn werkhandschoenen te bestellen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en veilig bedrijf voor de juiste handschoenen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Door te werken met vinyl handschoenen beschermt u uw handen tegen bloed, stoffen en bacteriën. Het is belangrijk dat u met hygiënische handschoenen werkt en daar helpt De Boer Dental u graag bij. Bent u op zoek naar betaalbare en kwalitatief goede werkhandschoenen? Bekijk dan snel het aanbod op deboerdental.nl. 

Vinyl

Vinyl handschoenen van De Boer Dental

Wilt u verzekerd zijn van goede kwaliteit handschoenen in uw praktijk? Kies dan voor vinyl handschoenen. Vinyl is een zacht materiaal dat voor de juiste pasvorm zorgt. Vinyl handschoenen zijn in verschillende maten te bestellen. Weet u niet precies welke maat u nodig heeft? Vraag dan een proefpakket aan en ontdek welke handschoenen bij u passen. Deze handschoenen zijn alleen in het wit verkrijgbaar. Op het moment dat u graag een andere soort handschoen wilt proberen, heeft De Boer Dental een uitgebreid aanbod. Zo kunt u bij De Boer Dental terecht voor soft nitril handschoenen, nitril, latex, steriele, latexvrije en plastic handschoenen. Al deze soorten handschoenen staan bekend om de wegwerphandschoenen. Dit maakt de handschoenen uiterst hygiënisch en geschikt voor verschillende branches.   

soft nitril

Veilig en vertrouwd winkelen bij De Boer Dental!

Welkom bij De Boer Dental! Uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables, waaronder soft nitril, latex en stretch handschoenen, mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeep-/alcoholdispensers. Betrouwbaar, betaalbaar en veilig. De producten en diensten van De Boer Dental zijn toepasbaar in verschillende branches, variërend van de gezondheidszorg tot branches waarin wordt gewerkt met levensmiddelen, reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die De Boer Dental voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en bekijk het unieke en bijzondere aanbod op de website. U kunt De Boer Dental zowel telefonisch als per e-mail bereiken of langskomen in de winkel. Wilt u graag langskomen in Harkema om producten te bekijken? Maak een afspraak en kom langs!