Tip voor een goede sportschool in Hoofddorp

Physiq

Heb je besloten om de knoop door te hakken en te gaan werken aan een betere versie van jezelf? Dan ben je voor een goede sportschool Hoofddorp bij Physiq aan het juiste adres voor het behalen van al jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness.  

Het creëren van een betere versie van jezelf 

Alle ervaren, gedreven en gepassioneerde personal trainer van Physiq zullen jouw uitermate goed kunnen begeleiden op het gebied van fitness. Tijdens De trainingen zullen zij enthousiasme overbrengen om jou op deze manier gemotiveerd te houden. Er zal naast de fysieke trainingen ook worden gewerkt aan jouw mentale kracht wanneer je bijvoorbeeld vaak stress ervaart of moeilijk een kunt zeggen. Alle personal trainers zijn op een manier opgeleid zodat zij elke sporten van ieder niveau kunnen begeleiden om sterker, fitter en gezonder te worden. Tijdens de trainingen zul eja tijd in de juiste houding zitten om blessures te voorkomen de personal trainer zal je begeleiden om tijdens de training alles uit jezelf te halen. 

Een voedingsschema gebaseerd op jouw persoonlijke wensen

Voordat je bij Physiq begint met de trainingen die zij aanbieden zal er eerste en intake gesprek plaatsvinden. In dit gesprek zal er uitgebreid worden gesproken over jouw persoonlijke doelstellingen en huidige voedingspatroon. Bij Physiq zul je niet vastzitten aan een hoger schema om af te vallen. De personal trainers zullen en voedingsschema opstellen op basis van de voeding die jij lekker vindt om te eten. Voor een sportschool Hoofddorp ben je bij Physiq aan het juiste adres.