Redenen om een haartransplantatie in Turkije te doen

Wist je dat een haartransplantatie in Turkije steeds populairder aan het worden is? Dit is niet voor niets, want er kleven veel voordelen aan het ondergaan van deze behandeling in Turkije. Daar zitten namelijk ontzettend goede klinieken die net zo professioneel werken als in Nederland, maar je betaalt er wel veel minder voor de behandeling. Een haartransplantatie in Turkije kun je het beste in Istanbul laten doen. Er zijn namelijk ontzettend veel directe vluchten vanuit Nederland naar Istanbul, en deze zijn heel erg betaalbaar.

Hoe gaat een haartransplantatie in Turkije?

De behandeling zelf (oftewel de haartransplantatie in Turkije) verloopt daar natuurlijk precies hetzelfde als in Nederland. Het verschil zit hem in de locatie waar je de intake hebt en de behandeling zelf. Als je een haartransplantatie in Turkije wilt laten doen dan kun je de intake namelijk gewoon in Nederland doen. Daar informeren ze je over de prijzen, de mogelijkheden en vertellen ze je hoe de behandeling in zijn werk gaat. Vervolgens maak je in Istanbul een afspraak voor de daadwerkelijke behandeling. Daarvoor pak je het vliegtuig, en eenmaal daar gelandt dan zorgt de kliniek voor de rest. De behandeling is namelijk incl. vervoer van en naar het vliegveld en zelfs het verblijf in een hotel.

Hoe gaat een haartransplantatie in zijn werk?

Om haren te kunnen transplanteren heb je haarzakjes van goede kwaliteit nodig in het zogeheten oogstgebied. Dit is het gebied boven de hals, aan de achterzijde van je hoofd. Deze haarzakjes zijn veel minder gevoelig voor uitval en dus perfect geschikt om ergens anders in te brengen. Tijdens de eerste fase van de haartransplantatie in Turkije worden deze haarzakjes voorzichtig verwijderd en in een speciale vloeistof gelegd. Zo kunnen ze niet beschadigen en worden ze extra gevoed. Met een speciale naald worden ze ze vervolgens in gebracht in het donorgebied.

Hoe gaan je nieuwe haren groeien?

Bij het inbrengen van de haartjes in het donorgebied houdt de arts altijd rekening met de natuurlijke groeirichting van jouw oorspronkelijke haar. Het resultaat ziet er daardoor heel natuurlijk uit, want jouw eigen haren groeiden voorheen precies zo. En doordat de haartjes uit het oogstgebied niet zo gevoelig zijn voor uitval blijft voor de rest van je leven het merendeel van de haren zitten. Veel mensen wilden dat ze zo’n haartransplantatie in Turkije eerder hadden overwogen. De resultaten zijn hartstikke mooi en het is lang niet zo duur als je zou denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *