Een goede personal coaching in Rotterdam

Logo-DB-sport

Weeg je een aantal kilo’s teveel en wil je hier graag verandering in brengen? Dan ben je voor personal coaching Rotterdam bij DB Sport aan het juiste adres. De personal trainer van deze sportschool heeft namelijk al meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training. 

Waarom sporten onder begeleiding van een personal trainer

Als je onder begeleiding traint van een personal trainer zul je ten alle tijde in de juiste houding zitten tijdens het uitvoeren van de oefeningen en zul je gemotiveerd en worden gepushed om alles uit jezelf te halen tijdens de training. Bij DB Sport begrijpt de personal trainer dat het volgen van de personal training lastig in jouw agenda kan passen en zal daarom geheel op jouw agenda afgesteld kunnen worden. Zo kun je in de vroege ochtend gaan trainen of juist in de avond. 

De essentie van het consumeren van de juiste voeding 

Voordat je gaat beginnen met de intensieve trainingen zul je samen met de personal trainer in gesprek gaan. tijdens dit gesprek zul je uitgebreid gaan praten over jouw persoonlijke doelen die je wilt gaan bereiken op het gebied van fitness. Ook zal je uitgebreid gaan praten over de voeding die jij consumeert. Op basis van de voeding die jij lekker vindt zal de personal trainer een voedingsschema gaan stellen. Zo zul je op een lekkere en verantwoordelijke manier beginnen aan het creëren van een gezonde levensstijl. Neem voor meer informatie over personal coaching Rotterdam eens een kijkje op de website.