Een fijne herinnering met uitvaartzorg Nijmegen

asteruitvaartzorg-logo

Wij weten dat het verliezen van iemand die heel speciaal voor u was, een heel zwaar proces is. Daarom staan wij van uitvaartzorg Nijmegen voor u klaar, om u te steunen in deze zware periode. Wij hebben jaren ervaring in dit vak, en bieden persoonlijke steun en warme begeleiding in het regelen van de uitvaart. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart zo veel mogelijk naar wens van de overledene of nabestaande te laten verlopen, om zo een fijne herinnering te maken waar u altijd op terug kan kijken. 

  U kunt bij ons terecht als u geen uitvaartverzekering heeft, maar ook als u er wel een heeft. Zo werken wij samen met alle verzekeraars, en maakt het niet uit waar u verzekerd bent. 

We verzorgen een mooie uitvaart in Nijmegen voor ieders persoonlijke wens en elk budget, en rekenen we altijd eerlijke tarieven. 

Goede hulp

Wij bieden altijd persoonlijke hulp, en zorgen ervoor dat u altijd een vast gezicht zult zien. Omdat de band zo persoonlijk wordt, kunnen we altijd met een luisterend oor uw wensen overleggen. Ook kunt u hulp in het voorstadium van het overlijden hulp verwachten, en er na. Zo bieden wij nazorg, en bespreken we de uitvaart samen. Wilt u graag in contact komen of meer te weten willen komen over uitvaartzorg Nijmegen? neem dan gerust een kijkje op onze website. Ons team staat altijd voor u klaar om hulp te bieden.